Saturday, July 17, 2010

L.A Here I Come!

Di sini lah aku memperjudikan masa depan. Di sini lah aku mencari kegembiraan. Di sini jugalah aku memperoleh titik perubahan. Insyaalah.

.........................................................

Serius, mula-mula masa nak pergi memang rasa malas. Penat. Bosan. Macam-macam merewang dalam kepala otak. Mana tak nya. Budak-budak junior da sogokkan kepala aku dengan benda yang bukan-bukan. Sangat kejam fikiran macam tu!!

Bila sampai... Tengok tempat cantik. Aduh, damainya hati nih.

Then, belum apa-apa lagi da ada perancangan nak pergi sini lagi k! Termakan kata-kata sendiri nampak nyer. PADAN MUKA! Thumb up!


Perjalanan Aktiviti

Nih tersalah tempat. Pergi tempat golf plak. Ingat apa, kita orang nak kursus cara-cara memukul bola golf ker? But, it ok. Pak cik bus pun manusia.


OTW to the right place!


Just arrived. Dah ada 1st tutorial. Semangat!



Solat jemaah. Jarang Pelajar Form 6 dapat peluang berjemaah sama-sama.


Workers baru dekat ladang nih ^_^


Look out at the dark smoke! Air Pollution!!


embekkkkkk~


Ikut hati nak bawa masuk beg jer this cute goat


Tea Time!!!!
A minutes before leave~
Tak dapat berendap, dapat pegang pun jadi


In memory~


Thank coz all of you make my life precious!






Nota ibu jari kaki :
1. I in passion to capture other person picture. Rasa sangat puas!
2. Nak pergi sini lagi. Nak berenang - renang!

2 comments:

patrick star penjenayah merah jambu said...

when i read this entry i feel happy..i also want to go to this place for the second time...then i feel sad because this is our last camp...
but it give us more spirit...team spirit especially...we cant life without any support from othhers...the important are friends are like a shoulder to cry on....love you,farra!

Cik Bumble bee said...

What the sweet wOrds dear.
All the past will becOme a memorable thing to Our life. It might be badtime story for Our kids soon.
Beautiful!!
^_^