Tuesday, June 29, 2010

I'm Pray, This Is Not Our Last Meeting~

Kita harap sangat ini bukan pertemuan terakhir kita. Tapi anggap ini titik permulaan relationship kita agar lebih kuat, teguh dan kukuh. "Wah, ayat~~ Macam ahli politik berkempen nih. " Going out with all of you is the best thing in my life. I can say it as theraphy. Serius!! Tak tipu nih! Sumpah tangan kanan.

26 JUNE

Saja nak try cerita lain daripada yang lain. Ok la, The Lagend Is Born-Ip Man. Wajib tengok kot. Susah nak describe cerita nih macam mana. Tengok la sendiri, k!


Miss Nadia sempat di make over with SilkyGirl.


Our dream wedding dress. Opppsss, sangat sexy you.

Pantang nampak mirror mesti capture picture. Hahahaha.. Kalau bawa BF confrim kena tinggal belakang.


Window shopping sambil-sambil survey some stuff for raya nanti!
Masalahnyer raya ke this year?


29 JUNE

Muke kelaparan 'n' ready to makan semua meal yang ada!


Air tangan Abg Hidayat.
"Jangan bagi tahu mak kita tau!"


Ini santanpan petang kami. Tak nak macam banyak pula kan. But, sangat seronok! Sharing Is Caring!

Capturing everywhere.
Location : My Father's Orchard


Peh, Mak Eton Posing ayu dekat gigi air lOrh~ But, it sO sweet, dear.


Posing nak macam DREAMGIRL.


Awak jangan nanges. Awak kena kental!! Nak tisu tak? Ambek dalam kereta kita k!


Ayoooo ~ Terserlah kependekan ku..


Pergi berlalu untuk memungut seberapa banyak kejayaan.







Nota ibu jari aku kali ni khas untuk Miss Nadia :
Yang, thankz alot for everything. Take care! Belajar elok-elok. Jaga diri dekat tempat baru. Jangan lupa mak, ayah, abang, kita dan kawan-kawan k! Kita menuju ke satu tempat yang sama, cuma jalan kita ja yang berbeza. Yang penting, teruskan usaha. Buang putus asa dan halau EN. M dalam diri kita semua. Love You!

Kita akan cuba-cuba tak rindu awak! ^_^

5 comments:

patrick star penjenayah merah jambu said...

u, sedih + pilu pulak i baca post u nih..tp memg best giler kentang la semalam wok...simpan kt hati, usus, buah pinggang....

Cik Bumble bee said...

huhuhuhu~
kte pOn berat nak lepaskan dy pergi.
but, bile kte fikir btOl2, semua bnda yg kte sayang tak prnh kekal.

So, mari kte sama2 reda dgn permergian dia ke tempat baru.

patrick star penjenayah merah jambu said...

reda.............esok ada program "ponteng trio"...semperna keberangkatan gadis j ke tempat belajar yg baru...program ponteng akan disertai oleh :

farra the famous girl
si ayu aalia
and
the cutest hanesha...
amacam?
okey tak???

Cik Bumble bee said...

ok sangat...
awak, tak larat dgn title "farra the famOus girl" tu!.

FamOus sangat~~

awak serius nak pOnteng trio nih?

h.a.n said...

i pray for u tooooooo