Monday, February 1, 2010

Boikot!

Memang! Aku memang dah lama nak boikot satu blog nih. Biar dia. Cuba-cuba mem-publicity-kan aku. Mem-popularkan aku. Meng-glamor-kan aku. Gaya aku yang sumbang telah di siarkan di alam maya. Gaya hot aku telah dipertontonkan di khalayak ramai.

Ini hari pembalasanya!


Nasib baik mak cik sempat pose

Nanti wa tolong ambikkan mak cik kepala kambing masak kicap lagi ekh..

wa nampak tulang temulang dalam piring tu, licin~ kih3!

Ini saja yang wa sempat snap. Lepas tu handset wa pengsan. Nasib lu la, mak cik... Mak cik, marah wa tak? Suka kan? Nanti wa snap banyak-banyak lagi bila wa dah bagi ubat kuat dekat handset wa.

Ingat, kitakan berjodoh. Walaupun lu geli-geli nak terima kenyataan tu, tapi lu kena terima. Qada' dan qadar tu. Terima kasih banyak-banyak sebab lu dah banyak tolong wa. Sepak hati wa jadi lepih kuat. Lepang muka wa biar wa sedar. Geletek perut wa dengan lawak lu yang boleh buat wa punya small intestine bergegar. Buat wa lupa semua masalah wa. Lagi satu wa mintak maaf, wa selalu busy. Kadang-kadang lupa lu ada dekat sebalah wa. Biasala, wa kan 'Pak Kepala Geng'. Semua punca 'Moral Decadance' dekat sekolah tu wa punya pasal la.

Penyudahannya aku tak mampu nak membenci blog ni. Aku makin nak baca ada la. Semakin menjadi follower tegar yang menggeletar.

Peace, yo Mak cik

4 comments:

farah nadiah said...

see oat laa makcik nie!!!
dye boleh balas balik...huk3
xpe..xpe..huhuhuhu...

terima kasih..terima kasih..;)

Cik Bumble bee said...

ada ubi ada batas. semalam wa free, wa balas la. kih3!

AzuanBudakMemandai said...

wa tgh tengok blog tue huhuu

Cik Bumble bee said...

AzuanBudakMemandai :

kih3! Konpem kO gelak berguling kan? segean seh..