Saturday, January 23, 2010

Jangan cuba menggoyahkan pendirian aku. Jangan kau cuba pertikaikan keputusan aku.

Ha! Apiq mesti tengah ngumpat aku nih. Tak pe lah. Aku duduk rumah boleh tengok cerita cartoon. Kau pergi sana kena jalan-jalan. Penat. Semalam shopping ja kan. Aku kat sini pon boleh shopping juga. Eleh, tak heran pon.

Heheheheheeee. Semalam sebelum mak pergi aku nampak kaca di mata dia. Cool la mak. Kita dah besar. Boleh jaga diri. Kita ok. Kita boleh masak sendiri. Kita ramai kawan dekat sini. huhuhuhuhuhuhu.

Kenapa tak sekolah pula hari nih. Time ni la nak buat otak aku celaru. Tapi tu la nak buat macam mana. Ajal maut ketentuan Tuhan. Kita tak boleh nak pertikaikan. Sabar je la.

Aku macam nak tempah tiket sehala ja. Jadual Tour pada aku. Hari nih pergi Gunung Kinabalu. Eleh, dekat sini ada Gunung Panti. Nanti aku pergi la. Ajak kawan-kawan.

Tak apa, aku kena cool. Aku kena tetapkan pendirian. Tak boleh nak jelouse-jelouse. Ambil masa untuk berinspirasi untuk assignment montage.

Aku tahu korang tak tak seronok dekat sana. Aku tak ada.




Takziah kepada kemangkatan Sultan Johor, Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Almutawakkil Alallah, Sultan Iskandar Ibni Al-Marhum Sultan Ismail. Semoga rohnya di cucuri Rahmat. Al - Fatihah.

(Buka buku Pengajian am cepat. Masa ni la nak adaptasi pelajaran dalam hidupan seharian)

2 comments:

i'msosupernotcool said...

x jumpe pon..
kompem ke pengajian am?
ke sejarah?

Cik Bumble bee said...

i'msosupernotcool
Pengajian am. Nak tahu macam mana Tunku Ibrahim yg jadi Sultan bukan Tunku Majid.

huhuhuhuhuhuhu