Monday, October 22, 2012

That Night

Current activity : Doing my Ethnobotany assignment on Studio time. 





Had every short night but it very memorable ever, insyaallah. Lepak-lepak dalam cahaya bulan dengan fresh air-cond sepoi-sepoi bahasa its become AWESOME even without any cost out. Hahahaaa... Tengah tak ada. Memang kena buat macam itu. Having fun without any cost. Bila fikir memang perit. Tapi itulah reality kehidupan. Kan? Insyaallah. 

My man said "Kita tunggu nanti ekh. Sekarang tak ada lagi". Aku jawab ok jer. Tapi muncung dah sampai London. "Semua tak boleh!" dalam hati jer mampu cakap. Kalau perkataan nih keluar dekat mulut, mahu kepala aku masuk dalam leher kena ketuk dengan orang tua tu. Tak takut pun. Heheheee... 

For me, we need to apprietiate every single time that we had go through esspecially on the happy time. Serius! We need to do so. Because its not come each minute guys~ 

Ahhh... Lupakan benda kejam yang telah terjadi. Chill. We still young and fresh. It time to stand up and say we are STRONG! ^___________^




Nota ibu jari kaki : Berangan nak pergi jogging dengan Sha Afina. Insyaallah, kalau tak tidur petang. 

2 comments:

Cik Nesha said...

betul.
buat apa jogging, mana beskal bumblebee?
esok lusa johor...

Miss FarraAqua said...

xjadi... jogging atas katil