Saturday, November 26, 2011

Kanda Boleh Tak Kalau....... Ehm~

Current activity : Being a cashier

Kanda... Ohhhh Kanda... Kanda cakap "Apa jer untuk awak, semua boleh", kan, kan, kan?????? So, hari nih dinda nak request 1 jer lagi. Lepas nih dinda promise tak mintak skirt, tutti frutti, tom yam, nasi paprik, mee wantan, design makers....... erm, apa la ekh? Apa - apa jer lah yang dinda ngada-ngada mintak sebelum nih, dinda dah tak mintak lagi. Tapi, please buat kan dinda rumh yang macam nih. Murah - murah jer. Overall cost for now just about RM4million. Boleh, kan?????????









Cop! Abaikan hulu balang yang mengelamun tu...


So, kira jadi la kan, dear? Huhuhuhuhu.

Korang yang curious nak tengok rumah idaman aku nih? Yok, ke Hutan Bandar, Johor Bahru, near RTM JB. Korang boleh explore the whole house sambil feeling back to 50. Its much better if you guys wearing kebaya nyonya with kain pelekat during this journey. Sohaiii..



Nota ibu jari kaki: Ahhhhh.. Ambaikan masalah di sana. Mereka harus terima itu adalah kenyataan. Aku tak mampu lagi menutup kenyataan. Fine.

4 comments:

Cik Nesha said...

kita nak chop 1 bilik kt umah awak tu...blh?
nanti senang nak datang tidur ( walaupun,, tak ajak....)

Miss FarraAqua said...

pun boleh...
ape salah nyer...
abang mst kasi punye~
^_^

Cik Nesha said...

nak bilik yang special.. katil dr tilam air tepi-tepinya kolam...blh? (demand lebih)

Miss FarraAqua said...

boleh! (ala-ala kawan achai)