Tuesday, February 8, 2011

Selongkar

Current activity : Uwaahhhh... Gosok-gosok mata.

Tengah hari tadi menyelongkar files , folders and documents yang ada dalam lappy yang dah semput - semput nih. Ok, aku jumpa ini. Sangat dah basi. Tapi, tak apa kot. Kita ungkit benda lama. It good to refresh our mind about all these moments.

video


Muka memang berkilat giler. Mana tak nya budak paling active dekat sekolah. Ya, sangat active bersorak. Ketua pom pom girl tepi padang yang hired diri sendiri untuk jawatan tu. Superb! Anggaplah nih satu video clip yang paling poyo dalam lipatan sejarah korang. Penat doe buat suatu masa dulu, ketika aku menganggur after SPM.





Nota ibu jari kaki : Pimple mengamuk dan menyebabkan mereka membuat rusuhan di muka aku. Terima kasih atas tanda protes tu. Korang nak mintak aku pergi New York Skin Care kan?