Sunday, January 24, 2010

Happy Birthday, Sayang

Tajuk je dah boleh buat sekalian mahluk terkedu. Maaf,tapi memang itulah yang aku maksudkan. Tak perlu nak cover-cover lagi kot.Kalau sayang katakan sahaja sayang. Nanti kalau tak sempat cakap, menyesal. Menangis pon tak guna lagi.

Sayang, Selamat Hari Lahir yang ke 19. Bukan Hari Jadi,ya. hahahahahaha(ketawa syaitan). Setelah di hitung-hitung dan menjadi spekulasi dan kontroversi akhirnya termaktuplah sudah hari jadi awak pada bulan April nanti. Sebab-sebabnya pun awak dah expalin kan. Rasanya, tak payah la aku explain panjang-panjang apa beza antara hari lahir dengan hari jadi. Nanti 1 hari pun tak habis aku menaip.

Awak, harap Birthday yang kali ini lebih bermakna sebab kita ada di sisi awak. Kita akan raikannya dengan penuh kasih sayang. Ayooooo, geli seh. Hope, this becoming birthday will give you abundant of prosperity, happiness, joy, and delight.

Kita harap awak tak akan lupa semua kenangan nih. Kronologi pertumbuhan yang sihat!

Zaman Kecomelan



Zaman Kenalkan Kita


Zaman Keremajaan Kita


Gambar Zaman Kedewasaan dan Zaman menjadi Senior Citizen akan di-upload nanti

Sebelum Raja tempah tiket sehala. Baik aku stop dulu. Dear, happy birthday! Sayang kamu sangat!!! Raja, jangan jelouse~

8 comments:

farah nadiah said...

ya ampunnnnnnnnn....
sgt2 terharu, siap ade entry khas..
terharu sehingga menitiskan air mata gytuuu..

Awk, kte bersyukur hadirnya awk mewarnai khidupan kte. Terima kasih krna sudi jdi sahabat baik kte slama nie. Smoga kte menghargai setiap detik dan saat kte bersama.

Meniti kedewasaan ini, smoga kte sama-sama dpt mngharunginya dgn pnuh keteguhan iman..InsyaAllah.


Sekali lagi, terima kasih atas segalanya, SAHABAT...;)

thanks for the 'woah' present..susah jek!

Cik Bumble bee said...

kih3! jgn la bergitu. Tisu tak de nih. cuma hadiah kecil daripada kita. Biasiswa daripada PaMa tak masuk lg nih. heheheeee~

avid gunner said...

keh keh..jejak kasih betul...

Cik Bumble bee said...

kih3! agak la~

AzuanBudakMemandai said...

de beza ke hari lahir ngan hari jadi...bukan samakah huhu

Cik Bumble bee said...

AzuanBudakMemandai:
huhuhuhuhuhu~ no komen la.

aizadosman said...

letop uolzzzz

Cik Bumble bee said...

mesti la pak cik~