Monday, January 18, 2010

Cukup La Aku Rasa Sampai Sini Ja Kau Singgah

Kali nih aku nekad. Kau tak payah la singgah-singgah lagi dalam otak aku. Lagi-lagi dalam hati aku. Kau pergi la tempat lain. Aku malas nak layan. Sebelum aku yang halau. Baik kau sendiri yang berambus. Aku Cik Bumble Bee mana boleh sedih. Aku kuat. Tak kental la meleleh nih.

Aku bagi kau masa sebulan ja nih. Dari hari ini hingga lah 18 Feb nanti. Kalau tidak anggaplah kau alien dari Planet Pluto. Aku mahluk gergasi berbadan kuning yang hebat, kuat dan sihat. Nanti kau alien berkepala botak berperut buncit senang-senang ja aku jentik.

Aku dah kasi kau number awek korea tu, pandai-pandai la kau. Duit aku tak cukup lagi nak belikan kau tiket flight 1st class. Kaki kau panjang aku tahu tak muat nak duduk dekat kelas ekonomi kan. Nanti la yek. Bila masanya dah sampai.

Mak cik, sepak kte sekarang!

4 comments:

i'msosupernotcool said...

aku pon nk jugak awek korea..

Cik Bumble bee said...

i'msosupernotcool:
nnt aku cari kan la yang lain. ramai lagi...

aizadosman said...

saye mau tolong sepak bule??

Cik Bumble bee said...

bOle jer pak cik. sila kan~