Monday, December 7, 2009

Excited yang Terlebih

Entry lepas aku ada cakap kan yang aku takut nak masuk tahun baru. Gigil la. Gugup la. Gatal la. Sekarang aku mula redha. Yang akan datang pasti akan datang. So, aku mula meng-excited-kan diri dengan menconteng kalender free yang aku dapat dalam magazine favourite. Seronok wOk main conteng-conteng nih.

Ini hasilnya. Tarrrrraaaaaa~

Korang nampak tak apa yang aku tulis? Maaf la kalau ada yang tersinggung. Tu maksudnya aku terlupa. Atau mungkin buat-buat terlupa. Birthday aku sendiri pun aku bulankan jugak mana la tahu terlupa. Lagi pun aku berkongsi hari lahir yang sama dengan manusia 'kurang gigi". Ish, kesian dia aku cakap macam ni. Dulu, kurang main suka sampai nak mati. Sekarang kutuk pulak. Dasar kamu! Maaf.

2 comments:

i'msosupernotcool said...

besday i mane?

Cik Bumble bee said...

Besday yang lengkap siap tahun. huhuhuhu