Wednesday, October 21, 2009

Dari Tangan Aku Terus Ke Hati Ibu

Accually, dah lame start buat bende nih untuk mummy. Dari before raye lagi. Ble baru buatsikit "Fara, Sapu rumah!", "Fara, gantung langsir", "Fara, buat ketupat", ha! ketupat2 nih tipu. Amat fail nak buat yek. Atau dalam kate lain amat B dan L utk belajar nyer. Tak kesah la, B and L stand fOr what wOrd k. Dah abes raye baru siap. Tak cantik pun mcm prO buat. Tp, bley la untuk kanak2 yang baru nak merangkak dlm bidang nih.Heeheee~ Kepada mat repits (plural) boleh la buat keje nih utk mengembirakan hati mak lu Org k. Wa tau lu da lame buat kacau dlm hati mak lu Org. So, klaw lu Orng buat bnde nih secara berjemaah harus mak lu Org bangga dan bongkak cerita dekat member2 dy yang lain. Barulah giler rempit.... Bagi perOkok tegar, baik duet beli rokok tu encik gunakan utk beli barang modal buat bende nih. Mane tahu sebagai pengusaha boleh dapat keuntungan. Ini baru betul2 terbakar, cik. Selain menjana ekonomi sendiri. Dapat membantu meningkatkan pendapatan negara tau.. Ish, berbaloi...

Sori, image tak berape memuaskan, camera di langgar todak.


Mummy, nih jer yang kte berjaya siapkan. Sangat mcm ....... kamu nilai sendiri lah. Yang pasti aku belum berpuas hati lagi. Next time. Kte try dkt baju ayah plak. Kte tgOk ape jadi, ya...


3 comments:

ween said...

cantekkk! best nya pandai jahit manik :)

irene rose said...

aku turut berbangga sebab aku ada bersama saat dan ketika kau beli manik ni,

cHokI-ChOki said...

cantik la farra buatkan untk bju sy skali hehe