Wednesday, February 29, 2012

Come Back

Current activity : Searching information for my Friday presentation.

Fuh... Aku rasa dah hampir sebulan lebih aku tak menconteng dekat sini. Sibuk? Tak sangat la. Mungkin tak banyak idea lagi nak tulis apa. Nih pun cuba-cuba jer nak menconteng balik. Accually, banyak benda nak share tapi aku tak mampu nak "describe" dengan ayat. I'm still tying to fine back my strength. Mungkin dalam jangka masa aku ber-hibernasi lalu macam-macam tragedi dan adegan yang pahit manis yang aku harus lalui. Tak apa, inilah peluang aku memperbaiki diri.

Kata sahabat "Sebab Allah sayang awaklah, Allah uji awak.Sabar". Kata-kata inilah yang aku pengang sampai sekarang. Bila aku rasa jatuh dan tidak mampu untuk bangun lagi. Inilah ayat yang aku cari untuk kuatkan diri aku sendiri. Terima kasih sahabat.


~HEALER~


Nota ibu jari : Semakin jauh jarak kami berdua, sebenarnya semakin rapat ukhwah silaturahim yang sedang kami bina. Insyaallah. ^_^ Senyum sikit, tak nak sedih-sedih lagi. Tak kacak la.

4 comments:

shida's talking said...

awak, kite p utm esok.. untuk karnival sukan ipta.. ade rezeki jumpe nanti..=)

Miss FarraAqua said...

i'm waiting u, here~
^_^

Cik Nesha said...

comel adik dgn fizie... heheee

Miss FarraAqua said...

auntie dgn uncle x chomel ker?
sadis.

^_^