Tuesday, March 30, 2010

Kesan Perubahan Iklim Dunia Terhadap Bumi dan Hidupan

Owh... korang ingat aku nak bentangkan la tajuk tu. Jangan harap! Suara aku dah tak ada. Dah berapa banyak rama-rama aku ternak dalam stomoch. Yang pasti aku dah lepaskan sebelum Kolokium. Lega~~ Ingat toilet jer.. Yang pastinya azab aku tahun nih satu dah lepas. Dah boleh la aku tidur nyenyak, memonteng hari Selesa, berbual rancak bila orang lain present, buat peta dunia atas test pad. Ha! Itu mungkin akan aku buat. Kah3! Memang nak kena sepak dengan Cikgu.

Mak cik-mak cik, dengan pak cik-pak cik tu teruskan la perjuangan murni kalian di medan pertempuran nih. Azab wa dah abes. Lu orang buat la yang terbaik. Jangan ada adegan-adegan gempa bumi, ribut salji, puting beliung. Wabak-wabak hilang ingtan, gagap (tak reti cakap bahasa Melayu), tersengeh-sengeh. Korang overcome la dari sekarang. Practice make perfect, guys!!

Terima kasih pada team aku yang havoc + vouge. Aku bersyukur gila dapat group members macam korang. Korang bagi 100% komitmen dengan Program Kolokium nih. Semua kerja settle dengan sempurna. Menang kalah belakang cerita. Yang penting kita sama - sama dah buat yang terbaik. Sayang kamOO orang sangat, Aalia, Fatin, Ainaa & Atok aka Sapo.



Buruk gila muka! Bersungguh-sungguh nih menerangkan. Almaklum la aku tak gorgouse macam Oprah, tak la handsome macam Aznil, ko gila nak bandingkan aku dengan Sarimah Ibrahim. Aku lagi jauh cun daripada dia. Apa kes????







Weh, yok kita skodeng lembu sendawa!

2 comments:

patrick a.k.a penjenayah merah jambu said...

wah, best!
azab siksa dah tamat..
tlg kita pulak awak...
kita nak jd mcm awak
pembentang terbaik wok!

Cik Bumble bee said...

patrick :
kih3!
Ramuan nyer bergini. Hilangkan gentar di tangan dan di dada. huhuhuhuhu.. Awk, ketua awk dah xde.. jgn bersedih ok...